Story: Ik zet er een punt achter.

Lieve volgers,

Toen ik mijn blog startte, was mijn eerste intentie om mijn schrijfsels met de rest van de wereld (a.k.a. familie) te delen. Toen ik merkte dat niet alleen mijn vriendenkring, maar ook andere mensen behoefte hadden aan mijn stukjes, werd mijn blog groter en groter. Als groot lezer duurde het niet lang voordat ook de boeken regelmatig op mijn blog verschenen. Ook deze artikelen werden steeds beter gelezen, en inmiddels ben ik heel blij dat ik mezelf een groot boekblogger mag noemen. Het was fantastisch, schrijven en lezen combineren. De ene keer een column over onzekerheden van jonge meiden, de andere keer een recensie van een tof boek dat ik gelezen had.

Helaas (hoe is het mogelijk), zijn er mensen die houden van boeken maar niet van columns en andersom. En zo ontstonden er twee groepen volgers. De mensen die graag mijn boek gerelateerde blogs lazen en de mensen die vooral kwamen voor de columns. En ja, dat is niet altijd even handig.

En dus moeten er keuzes gemaakt worden. Ik heb het maanden voor me uitgeschoven, wilde het iedere dag opnieuw negeren. ‘Daar denk ik morgen wel over na.’ Maar het is tijd dat er een knoop doorgehakt wordt. Één van de onderwerpen zal ik moeten laten vallen, wil ik doorgroeien als blog.

Daarom wil ik via deze blog laten weten dat de stories vanaf nu zullen stoppen. Geen columns meer over hoogsensitiviteit, conducteurs, familie of onzekerheden. Jammer, dat vind ik het zeker. Maar voor deze website ligt de toekomst bij boeken. Dat betekent dat Storiesbybente helemaal om lezen gaat draaien, en daar ben ik stiekem best blij mee. Want schrijven over datgene wat je het liefst doet, daar worden we allemaal wel happy van. Ik én hopelijk ook mijn lezers. Dat betekent: meer recensies, toffe winacties, interviews met auteurs , boek gerelateerde columns en diepgaande artikelen.

Dat Storiesbybente nu officieel de stempel boekenblog krijgt, betekent niet dat ik nooit meer columns zal schrijven. Ik kan je alvast vertellen dat er een nieuwe website aankomt waarop ik mezelf en mijn werk als freelance tekstschrijver promoot. Hier zullen de stories misschien weer terugkomen. Mijn schrijfsels zijn natuurlijk ook altijd te lezen via de websites/tijdschriften/bedrijven waar ik voor werk.

Dankjewel lieve, lieve volgers. Dankzij jullie heb ik het voorrecht zulke moeilijke keuzes te mogen maken.

Love, Bente (2)

3 gedachtes over “Story: Ik zet er een punt achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *