About

Welkom op Storiesbybente, waar alles draait om het schrijven en lezen van, je verwacht het al, stories. Because every story matters. 

Je vindt hier niet alleen stories over actuele/herkenbare onderwerpen,  maar ook recensies, nieuws en stories over boeken. Ik heb een passie voor lezen en schrijven en ben fan van young-adult boeken, spannende tv-series en Ben en Jerry’s Cookie Dough.

Ik maak van schrijven mijn beroep, en mag mezelf sinds kort freelance tekstschrijver noemen. Daarnaast ben ik recensente bij Chicklit.nl en Hebban.nl, columniste bij Gianotten Mutsaers, freelance webredacteur bij Vakantiepiraten.nl en doe ik hier en daar wat schrijfklussen. En oh, ik ben studente Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam.

Voor contact kan je mailen naar Storiesbybente@outlook.com.

Enjoy

img_9237

2 gedachtes over “About

  1. Romy Ashley zegt:

    wowwwww Crazy…. Ik zag je verhaal op girlscene en het is gewoon eng hoeveel dingen wij gemeen hebben…. HSP & cookie dough lover, student Media, informatie en communicatie… alles wat ik las leek ik zelf geschreven te hebben hahaha! Zo leuk, nice website by the way!!

    Keep up the good work! Love,

    Romy Ashley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *